У Мелітополі стартував новий соціальний проект «Мелітополь — комфортне та безпечне місто»

У Мелітополі стартував новий соціальний проєкт «Мелітополь – комфортне та безпечне місто», в рамках якого передбачено створити платформу взаємодії для мешканців усіх мікрорайонів міста. 

Протягом проєкту буде проведено громадське дослідження, під час якого кожен мелітополець зможе висловити свою думку щодо комфортного та безпечного життя у місті. Крім того відбуватимуться зустрічі у всіх мікрорайонах з представниками влади, поліції та інших організацій, які забезпечують життєдіяльність та громадську безпеку в рамках роботи громадської школи «Мешканця житлового мікрорайону». Також ініціативні групи з усіх мікрорайонів міста зможуть відвідати тренінги з проєктного менеджменту, запропонувати свої ідеї та взяти участь у Конкурсі на найкращу ініціативу мешканців. Найліпші ідеї будуть підтримані та реалізовані за рахунок міського бюджету.

Участь у проєкті може взяти кожен мешканець міста Мелітополя. Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням http://surl.li/dbuk та слідкувати за реалізацією проєкту на офіційній сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/misto.bezpeki.ta.komfortu/ 

Запрошуємо кожного мешканця міста Мелітополя долучитися до опитування http://surl.li/dbui та відповісти на декілька запитань для виявлення напрямів і проєктів, спрямованих на підвищення рівня комфортності та безпеки життя в нашому місті.

Давайте змінювати своє місто разом! Долучайтесь! Пропонуйте! Давайте поради! Нам важлива думка кожного!

Проект реалізовує громадська організація «Патріот» за підтримки Мелітопольської міської ради в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *