Рятувальники взяли участь в обговоренні стану сховищ і укриттів на території Запоріжжя

14 березня у Запоріжжі відбулась діалогова зустріч присвячена обговоренню ситуації, яка склалась навколо укриттів та сховищ у місті.

Захід організовано громадською організацією «Центр права та посередництва» у межах проєкту «Функціонування та впровадження Геоінформаційної системи моніторингу (ГІСМАОВК) в громадах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської, Чернівецької областей».

Проєкт впроваджується у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підрамки уряду Королівства Нідерландів та Європейського Союзу. 

Участь у заході взяли представники міської влади, Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, Департаменту соціального освіти і науки Запорізької міської ради, ГУНП в Запорізькій області, громадських організацій.

Учасники обговорили ряд тем, які присвячені стану, умовам укриттів і сховищ обласного центру, перешкоди у вирішенні питання щодо їхньої достатньої кількості, можливі шляхи вирішення проблеми. 

Цей захід проводився у рамках роботи з проблемними ситуаціями та конфліктами, які виявлені Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки конфліктів, яка діє за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *