Docudays UA у Мелітополі

Зустрічайте 18 Мандрівний Docudays UA у Мелітополі! 7 грудня розпочинається 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA . Він відбудеться у комбінованому форматі: онлайн — на платформі DOCUSPACE — та офлайн.

Покажемо документальні стрічки-улюбленці цьогорічного березневого фестивалю. На глядачів та глядачок чекають 6 вражаючих документальних фільмів, створених упродовж останніх двох років.

Правозахисна складова присвячена «Разом — за безпечні пологи!». Непросту та замовчувану суспільством тему порушень прав під час пологів розкриє у прямому ефірі Євгенія Кубах, експертка кампанії «Разом — за безпечні пологи».

До перегляду в онлайн-кінотеатрі DOCUSPACE стрічки, які ми будемо дивитися:

11 грудня 18-00 «Малий Самді» (реж. Палома Сермон-Дай) — головна відзнака студентського журі;

18 грудня 17-00 «Колумбійська родина» (реж. Таня Воль Сьоренсен) — фільм-переможець у номінації Rights Now! Docudays UA-2021;

Офлайн показ 14 грудня 14-00 «76 днів» (реж. Хао Ву, Вейші Чень, Анонім), США, Китай / USA, 2020, 93’

Усі фестивальні офлайн-події відбудуться з дотриманням карантинних норм. Також ми проведемо онлайн-кінопокази та просвітницькі заходи. Глядачі й глядачки зможуть поспілкуватися з запрошеними правозахисниками/-цями, експерт(к)ами з різних сфер, діяч(к)ами культури.

На офіційному вебсайті Мандрівного фестивалю Docudays UA — travelling.docudays.ua можна знайти розклад показів у регіонах.

Для партнерства чи за деталями звертайтеся: Леонтьєва Ольга Номер телефону: 0679648371

Дружньо, команда Мандрівного Docudays UA

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *