Презентація нового проєкту «Мелітополь комфортне та безпечне місто»

30 липня в новому громадському бібліопросторі «EventCity» міської бібліотеки ім. М. Горького відбулася презентація нового проєкту «Мелітополь комфортне та безпечне місто», який реалізовує громадська організація «Патріот» за підтримки Мелітопольської міської ради, Мелітопольського відділу поліції ГУНП та Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС, в межах здійснення Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу учасники дізналися про ідею соціального проєкту «Мелітополь – комфортне та безпечне місто» та етапи його реалізації, а саме зустрічі з представниками влади, поліції та інших організацій, які забезпечують життєдіяльність та громадську безпеку в рамках роботи громадської школи «Мешканця житлового мікрорайону», тренінги з проєктного менеджменту та конкурс на найкращу ініціативу мешканців житлових мікрорайонів.

Після виступів першого заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Рудакової та керівника проєкту Ольги Леонтьєвої офіційний старт проєкту було відзначено підписанням Меморандуму про співпрацю між учасниками робочої групи та міською владою щодо реалізації соціального проєкту «Мелітополь – комфортне та безпечне місто».
Під час заходу директор «Центра стратегічного розвитку територій» Андрій Орлов презентував перші результати дослідження та наголосив, що в серпні планується проведення фокус-груп з використанням методики мапування громад, участь у яких можуть взяти всі охочі.

Усіх мешканців міста Мелітополя запрошують долучитися до проєкту «Мелітополь – комфортне та безпечне місто». Змінюймо своє місто разом! Долучайтесь! Пропонуйте! Давайте поради! Важлива думка кожного!Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням http://surl.li/dbuk та слідкувати за реалізацією проєкту на офіційній сторінці у Фейсбуці



Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *