Мелітополь – місто, що навчається

10 січня 2018 р. о 10.00 в Мелітопольському державному педагогічному університеті ім. Б. Хмельницького відбудеться круглий стіл «КАРТУВАННЯ ГРОМАДИ МІСТА, ЩО   НАВЧАЄТЬСЯ   IN   ACTION», який об’єднає представників місцевої влади, освітян, науковців, представників громадських організацій, громадських діячів та мешканців міста для обговорення реалізації соціального проекту «Картування громад як інструмент для впровадження політики «Місто, що навчається».

 Даний проект є складовою частиною Всеукраїнського проекту «Містки громадської активності», що фінансується Європейським Союзом, Національним фондом на підтримку демократії та Польсько- Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії» та впроваджується у партнерстві з ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів), Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро), ГО «Українська бібліотечна асоціація» та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава) у 2016-2018 рр.

Це дворічний проект, орієнтований на сприяння демократичним перетворенням в Україні шляхом впровадження нових, а також підтримки вже існуючих активних громадських ініціатив з особливим акцентом на невеликих містах, які виявилися найбільш уразливими в сучасних українських умовах. https://ula.org.ua/255- programi-proekti/3467-mistky-hromadskoi-aktyvnosti

Модератором роботи круглого столу виступить Людмила Афанасьєва – директор Центру соціологічних досліджень МДПУ ім.Б.Хмельницького.

Круглий стіл поєднає в собі роботу трьох активностей:

ПАНЕЛЬ 1. «Про участь Мелітополя у всеукраїнському проекті «Містки громадської активності».

Спікери:

Світлана Бойко – заступник міського голови Мелітополя;

Ґжеґош Демель (Grzegorz Demel) – кандидат гуманітарних наук, суспільний дослідник, тренер; з 2001 р. співпрацює з неурядовими організаціями, зокрема в рамках польсько-українських проектів, присвячених розбудові громадянського суспільства, громадській участі, ефективним механізмам міжнародного співробітництва;

Оксана Бояринова – представник Української бібліотечної асоціації;

Інна Єфименко – директор Централізованої бібліотечної системи Мелітополя.

ПАНЕЛЬ 2. «Перезавантаження: від емпіричної репрезентації до визначення пріоритетних напрямків навчання впродовж життя».

Спікери:

Анатолій Солоненко – ректор МДПУ ім.Б.Хмельницького;

Андрій    Орлов    –    старший    науковий    співробітник    Центру    соціологічних   досліджень   МДПУ ім.Б.Хмельницького;

Ірина    Букрєєва   –    старший    науковий    співробітник    Центру   соціологічних   досліджень   МДПУ ім.Б.Хмельницького.

ПАНЕЛЬ 3. «МДПУ – провайдер політики «Освіта впродовж життя».

Спікери:

Ірина Мальцева – проректор МДПУ ім.Б.Хмельницького; Представники факультетів й кафедр університету.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ Й СПІВПРАЦІ!

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *